Каква информация мога да намеря в клиентския си профил?

Ето с какво може да ти е полезен клиентския ти профил:

  • Xtra на устройството, което използваш

Създал си своя профил, но си пропуснал да добавиш Xtra на твоето устройство - можеш да го направиш само с няколко клика. Посети своя профил и свали нашата апликация на началния екран на устройството си (телефон, таблет). Добави еднократно своя профил на устройството, което използваш и управлявай всеки процес по-бързо и по-лесно.
Можеш да добавиш своя Xtra профил на всички устройства, които използваш. 

  • Дашборд

Тук можеш да следиш състоянието на подадено заявление за кредит - етап на разглеждане и параметри на заявения кредит. При одобрение, от тук можеш да подпишеш и договора си за кредит. Веднага след това сумата се нарежда по избрания от теб начин. 

При наличие на активен кредит ще можеш да правиш плащания по него, както и да получаваш актуална информация за кредита по всяко време на неговото изплащане. 

  • Моят кредит

Имаш достъп до своя погасителен план и документите по своя кредит по всяко време на денонощието. Управлявай своя Xtra продукт на база избрания от теб пакет. 

По всяко време имаш право на достъп до погасените задължения към Xtra по текущ кредит, както и информация по сключените договори за кредит.