Как да подпиша договора си?

След като получиш одобрение, ще изпратим като SMS на телефона ти шестцифрен уникален код за подписване на договора ти. Ще получиш и имейл с кредитната и застрахователната документация, който съдържа линк към страницата, на която трябва да въведеш кода. А също така, можеш да подпишеш договора си директно от приложението на Xtra. Въведи кода в посоченото поле и натисни бутона „Подпиши”, с което сключваш договора си за кредит.

В случай че не получиш шестцифрения код до 5 минути след получаването на одобрение, избери опцията „Не получаваш SMS?“ от страницата за потвърждение и провери дали въведеният телефонен номер е верен. В случай че искаш да промениш номера, въведи правилния номер в полето и натисни бутона „Изпрати”, за да получиш нов код за подписване.

Ако телефонния номер, който си въвел, е верен, но все още не получаваш съобщение от Xtra, освободи място във входящата си кутия и рестартирай мобилното си устройство. Провери за блокирани номера в него или за софтуер, който възпрепятства получаването и визуализирането на SMS-и. Ако въпреки това не получаваш съобщение, премести SIM картата в друг телефон, за да провериш дали проблемът с доставката е свързан с устройството или SIM картата. В краен случай, може да се свържеш с мобилния си оператор за съдействие.